Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, January 5, 2010

UPU online dibuka untuk lepasan Diploma/setaraf


Wahai penduduk remaja Malaysia sekalian alam!

Hamba adalah utusan istana pendidikan membawa berita untuk korang semua..

Bahawasanya, pada hari ini, tanggal 5 Januari 2010, permohonan untuk ke universiti bagi lepasan Diploma/setaraf (macam hamba..) telah dibuka sehingga 4 Februari 2010!

SILA KLIK SINI untuk ke laman web yang sewaktu dengannya dan melihat borang secara online!

owh sebelum hamba terlupa, korang semua mesti membeli nombor unik ID untuk mengisi borang tersebut. Sila beli di Bank Simpanan Nasional (BSN) yang berdekatan ek! cuma bayar RM15..tambahan RM0.60 untuk cas tambahan kepada BSN!


Kajang pak malau kajang berlipat
Kajang hamba musafir layu
Dagang pak malau dagang bertempat
Dagang hamba terbuang lalu..


P/s: 4U2CSICU..CUDIPT..UNIC..



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

5 BUZZ!!!:

joegrimjow said...

ingt dlu tepaksa beli 2 kali no id kat bsn

eh
kawan
bukan ku

F I T said...

haha apsal lak??salah isi borang ke??

cryingangel said...

huhu..dah selamat isi dah jugak...hehe

F I T said...

ye ke?bagus a..harap2 dapat la ke uni yg awak nk tu! ^_^

amy said...

tumpang tny.. Untuk lepasan diploma ni xde fasa 2 mcm budak2 spm ea? tlg bgtau.tq

Post a Comment