Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, January 22, 2010

Wah I won Free Flight Ticket From MAS! Thanks MAS and Nuffnang.


Hi..wah tak tahu nak cakap pe pagi ni.. Masuk blog je ramai yang ucap tahniah. Contest pe fit menang ni? 2 hari lepas blog fit ni ada wat edisi gila kontez back to back. Awalnya menang. Lepas tu check satu-satu email, ada email dari nuffnang. Terkejut a.

Bila buka je email tu tertulis fit dapat second prize untuk advertorial MAS. wahhhh

Dear Nuffnanger,

Get your passports ready - the results of the flymas.mobi blog contest are out! Thank you for being patient while we were finalising the results. The response from all of you was simply overwhelming! The winners of the contest are as below:

1st prize: Terence Lee Han Yang (http://theterencelee.com/?p=516)
2nd prize: Ahmad Fitri b Mahadi (http://fitrihadi.blogspot.com/2009/12/flymasmobi-as-easy-as-1-2-3.html)
3rd prize: Nigel Sia Ling-Wei (http://nigelais.blogspot.com/2009/12/flymasmobi-as-easy-as-123.html)

Congratulations to all the winners! If you didn't win anything this time, fret not as you still have another chance to win flight tickets to exotic destinations with the flymas.mobi video contest. For more details on the contest, head on over to http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/01/11/flymas-mobi-video-contest.

Cheers,
Blogger Relations Department



Fit still tak caya lagi terus gi web nuffnang. Dan ada announcement untuk pemenang MAS contest tu.

Pada siapa-siapa yang belum baca advertorial tu KLIK SINI atau cari je kat sidebar under Advertorial tu ada je. Tajuk entry tu Flymas.mobi - as easy as 1, 2, 3.

Apa-apa pun, Fit bersyukur sangat-sangat walaupun ticket ASEAN je. Tu pun amat bermakna bagi fit. Lagipun, dah lama tak keluar Malaysiakan. Nak gak bawak mak jalan-jalan kalau ada peluang.

Last but not least, TERIMA KASIH pada semua yang wish tu. Dan tak lupa juga pada MAS dan NUFFNANG. You Guys ROCK! :)


P/s: Dalam plan ingat nak bawak mak gi Medan atau Brunei. :)

P/p/s: masih belajar untuk berblogging. terima kasih pada redmummy walaupun tak diajar secara langsung tapi blog kak red boleh menjadi contoh kepada bloggies semua untuk menjadi blogger yang berjaya!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

27 BUZZ!!!:

GlaMouRousLyFit Closet said...

Congrats!

Supia Chao said...

congrats!

This is .... said...

tahniah.. keep up posting good entry.. and win more.. mana tau lepas ni boleh dapat pegi Europe pula.. :)

Siti Salwa Hanim said...

are u kidding me?!! ~~jeles =.="

F I T said...

@GlaMouRousLyFit Closet thanks :))

@Supia Chao thanks for the wish! :D

@This is ... thanks for your wish n support.. hehe insyaallah kalau ada rezeki dapat la..

@Siti Salwa Hanim No, it's true hihi takpe..hari ni hari saya maybe sok hari awak lak..yang penting kena berusaha dan belajar a :)

Sharinginfoz said...

tahniah.. nanti share le pengalaman2 apa2 yang patut..

Pemimpin or Dipimpin???

Apsal Nama Afiqah Bukan Danish

F I T said...

@Sharinginfoz thanks bro..heh ok je..nanti share kat blog ni :)

Terence said...

don't go to brunei!! it's boring.. unless u have relatives there or sth..

Hazzy Ishak said...

woahhh best best

sumijelly said...

sala...
hehe.. xkira..nak ucap gak..walapun dh ucap berkali2..hahaha

eemm...nak tegur cikit la..
gmbr org naik skateborad sebelah kiri bawah tu cam 'block' la pandangan bila nak baca blog shy nie..

emm..kalu ubah ke tmpt lain @ maybe x ada ok kot..
sbb menggangu pandangan sikit..
sekadar pandangan jer..maaf la kalu x suker..
sumi just bg pandangan...hehehe

http://sumijelly.com

Kancilbiru said...

aku nk ucap sekali lagi boleh tak?? tahniah la...*dengan nada cemburu tahap cimpanzi* muahahaha...u deserve it beb!~~

intan izani said...

wah,
mesti gembira tak terkata ni
akak pun tumpang gembira ni
ish3...

si hitam manis said...

i know how it feels to win...^^
wlpn ak xpenah win yg besau2 mcm ni..
tp mmg rse sgt besh!

izzahfarhana said...

huwaaaa tahniah fit!!!!

Siti Mastura said...

wah... cngrats fit....hehehe.... bagus2...

F I T said...

@Terence really? then what place is the best for my mum? medan or bangkok?or singapore? any idea for me?

@Hazzy Ishak hehe best a :)

@sumijelly hehe ok..owh ye ke? thanks sebab tegur..screen saya ok je..maybe ada sesetengah saiz screen tak ok sangat..nanti i'll fix it. thanks ya :D

@Kancilbiru ish dah le tu..btw thanks a sbb wish lagi..nak bagi toyota wish pun lagi molek hehe

@intan izani hari ni tiap kali buka email n blog ni mesti senyum lebar x abis2..haha poyo gila..hilang ke'shy'an tu :D

@si hitam manis ok la tu. penah menang gak kan. saya pun gitu gak..mula-mula menang yang kecik dulu pastu baru yang besar camni..Alhamdulillah a sebab ada rezeki lebih utk saya :)

@izzahfarhana hihi thanks cik izzah :))

@Siti Mastura hehe thanks MAS! :P

aien_Raz said...

waa... bestnye..
nk ikut gak... hehehe
congrats ya!!
(^^,)

F I T said...

@aien_Raz thanks :) nk ikut?tiket ada 2 ja..mana cukup.hehe

Eyriqazz said...

congratz again FIT..tuah ayam nampak di kaki..cubalah yg phone LG pula..u have the talent...

F I T said...

@Eyriqazz thanks again bro :) adv utk LG tu tengah usaha a..baru cari idea..cam tak yakin lak..adoi wahyu tak turun lagi..haha

sukiminna said...

congrats to you .. now this is the real winner..no prank aite?:)

ive read your creative post on flymas..really cool man~

sukiprattle

F I T said...

@sukiminna thanks for d wish :) heh keputusan dah muktamad..mana leh bangkang..but ok a dapat second..ni pun baru first time dapat hadiah dari Nuffnang dan MAS. sbg permulaan cukup a tu.

haha ok thanks again for visiting. i hope u enjoy reading it :D

Lizz said...

wow!!congrats fit!!!

F I T said...

@Lizz eh hehe thanks kak Lizz :D

ejaa said...

wahh pikir nak bawak mak.
alhamdulillah..
nti ley la cite dalam blog eh g mne2 nti:D

Kyuubi_85 said...

wah, bertuah sungguh ye... anyway, congrats.. :D

F I T said...

@ejaa insyaallah kalu gi jalan nanti fit share a dalam blog ni ^_^

@Kyuubi_85 second place je..takde a bertuah sangat hehe thanks bro :D

Post a Comment