Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, February 5, 2010

Apple iPad Bukan Untuk Wanita Tapi Untuk Kaki Komik?

iPad - Tablet Mac dari Apple dan dah ramai yang kata iPad ni tak best. Betul ke? Tapi masih ada golongan yang betul-betul maniac dengan iPad ni. Iaitu kaki-kaki komik semua berebut nak beli iPad ni.


Dengan menggunakan perisian Panelfly memang pembacaan komik menjadi lebih menarik perghhh. Fungsi lain iPad ni pun menarik gak antaranya;

  • Safari, Mail
  • iPod, iTunes
  • Map
  • App Store
  • iBooks
  • Youtube
  • Dan perisian lain yang sewaktu dengannya seperti yang ada dalam Mac
*iPad Wi-fi Edition akan tiba pada hujung bulan Mac.
*iPad 3G Edition akan tiba pada bulan April.
*Anggaran harga paling murah dalam RM1800 (16GB + Wi-fi)
*Anggaran harga paling mahal dalam RM3000(64GB + Wi-fi + 3G)

Amacam? Agak-agak berbaloi ke nak beli? Oh kepada girls, this iPad is sucks for you because it can't sucks hahaha faham? Tak faham ek? Tonton video bawah ni!




P/s: hehehe!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

8 BUZZ!!!:

Fina Fento said...

ahakz~pernah tgk video tu..tp tak ingat kat mana..

Armyrule said...

ngah3...lawak siot...satu lg aku tgk versi hitler...yg tu lawak gak...kaw2 kena IPad ni

F I T said...

@Fina Fento owh ada je..cuba search kat youtube..MadTV ni memang keja dia buat parody je haha paling teruk kena Britney a

@Armyrul a'ah tu a pasal..memang lawak..versi hitler?nanti aku cari jap haha

ezzati said...

hehe..ipad..nakkkk

FaTiN said...

omakkk~~
mahal la fit..
bila tengok harga terus terpadam impian nak beli ipad
T_T

F I T said...

@ezzati nak? tunggu a bulan mac n April nanti hehe

@Fatin mahal? rasanya murah je tu..macbook lagi mahal :)

Tekkaus said...

Saya pernah lihat versi hitler. Itu lagi giler. :p

F I T said...

@Tekkaus a'ah kaw-kaw iPad kena kutuk haha

Post a Comment