Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, February 20, 2010

Bila Diana Danielle Menyanyi. Apa Pendapat Korang?

Gambar yang meruntun jiwa setiap lelaki :P





Dah dengar habis? Amacam? Best suara Diana Danielle nyanyi? Yang peliknya napa suara Mawi lain macam je. Macam tak pure a. hehe ke fit salah dengar hah? Korang dengar camna? Apa pendapat korang?


*Lagu Penyembuh Rindu ni adalah Original Sound Track (OST) untuk filem terbaru dari KRU bertajuk MAGIKA.

P/s: Kebelakangan ni Diana Danielle ni muncul dengan berita yang baik je. Sejak keluar PLKN. Tahniah diucapkan kepada Diana Danielle.. Caya la beb!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

26 BUZZ!!!:

joegrimjow said...

hehe
ok je
not bad

entah
layan je dengar
maklumlah
bukan org artis
;)

shahrinabd said...

pendapat saye, suara dia okay je. Tak buruk. Tapi takde keunikan.You know what i mean? hehe...

Tapi xkisah sangat pasal dia jadik penyanyi. Sementara masih laku, baik dia gunakan semua peluang.

However, sy lbh suka dia berlakon. Sebab dia sangat comel.

~ ReD ~ said...

ermmm..suara diana biasa je.. bukan type yang leh buat album la..i mean.. xde yg unik la.suara pun mendatar jer..ceh! aku bagi komen macam juri nyanyian je..haha

KaorU IchibaNa said...

best lar !!
xkire!!besh!XD

FarhanaDr said...

Saye suke ini lagu.. Heehee.. Suare mawi okey ape.. Suara DD pon okey laa.. Biase2 aje.. Boleh layan.. Ngeee.. :)

~ pssstt.. anda minat diana danielle ke fit? hehehe..

cikgu isza said...

dd memang berbakatlah.. dengar dia nyanyi life pun ok

shandye. said...

suara biasa2 je. cukup syarat buat runut bunyi. ngee...

deus X machina said...

muka memang cun habes
elok tu, dia single aku pun single
erk888

Kyuubi_85 said...

suara cam besa je...

tapi muka fuuhh...

lakuu.. :D

better berlakon dari nyanyi..

Miss Marquis said...

FUH.
Memang suara dia sodap!

MAYA said...

suara ok je.. tp lebih suka dia berlakon dr menyanyi..

eiy_Da said...

syumbang kot...heheh xsesuai dengan rupe die yg cute tu..heeh..so xyah la nyanyi kot...hahhaha

sayang said...

mawi buat lagu ROSAK .

F I T said...

@joegrimjow a'ah memang biasa pun..tapi still ada suara wanita dia hehe

@sahrinabd yup better dia berlakon.. rupa ada, comey a haha

@~ ReD ~ haha boleh jadi juri jemputan Mentor nanti :P

F I T said...

@Kaoru Ichibana haha best suara ke best rupa dia? :P

@FarhanaDr siapa tak minat Diana Danielle tu rabun agaknya haha

@cikgu isza owh ye ke penah dengar dia nyanyi life? perghh bertuah a

F I T said...

@Shandye boleh la..apapun percubaan yg baik untuk diana danielle

@deus X machina haha potong line nampak? :P

@Kyuubi_85 betul tu..ramai yg nak dia berlakon dari menyanyi hehe tapi kalau dia ajak gi karaoke sure tak tolak punya haha

F I T said...

@Miss Marquis eh ye ke?ramai kata suara dia cam biasa je..

@Maya a'ah suara memang biasa..maybe she was born to be an actress je.. :)

@iey_Da haha kritikan mengalahkan Adlin Aman Ramli

flygurl said...

ok je dia nyanyi..
kalau pandai cari lagu yg kena dan sesuai dengan suara dia.. jadi sedap la lagu tu utk didengar...

tapi kalau dgr balik..mcm x ngam je mawi nyanyi ngn diana danielle bi.. x de 'kimia'

Aidi-Safuan said...

hahaa...minat dia. so xleh la nak cakap x sedap lak dia nyanyi kan? :p

Zuewairy said...

suara dia ok jer.. sedap gak la.. mcm cendol;)

FaTiN said...

aku suka tgk DD berlakon. wlpun aku lebih tua dari dia, tapi, dia nampak lebih matang berbanding aku.

Johari sulaiman said...

mawi2... bukan nie yg video die rambut panjang tue ke hahahahahahaah~!

F I T said...

@sayang haha ROSAK ke? :P

@flygurl a'ah la..takde kimia agaknya.. nak bagi berapa markah a?? 60 ok kot heh :)

@Aidi-Safuan tak kisah a..orang cantik memang segalanya cantik..dia korek hidung pun still cantik kan? hehehe

F I T said...

@Zuewairy kalau lah suara dia boleh dimakan..haha

@FaTiN lakonan dia mantap.. memang matang sebab nampak dia boleh bawak diri.. caya la Diana Danielle hehe

@Johari sulaiman a'ah ni a video dia rambut panjang..macam tak ok je..mungkin sbb dah biasa tengok dia rambut pendek hehe

Wanita Itu said...

sangat suka :)

F I T said...

@Wanita Itu
hehe saya pun suka..sebab diana danielle memang cun heheh

Post a Comment