Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, February 26, 2010

I Got Dark Vader's Power. (Dengar Boleh, Percaya Jangan!)

Disebabkan semalam ada Scorpion King serang rumah fit, jadi fit kena mantapkan pertahanan diri. Setelah sehari suntuk menuntut ilmu dari Dark Vader, I'm back with the power of biru. oh sekarang boleh tak nak guna nama blue vader? 'Alert! Blue Vader is Blogging." haha



Ok just kidding. Saja nak meriah sikit malam ni sebab besok cuti Maulidur Rasul. Tapi takde kena mengena dengan fit pun. Ye la keja pun tak, belaja pun tak. Dok nganga depan laptop je tiap-tiap hari haha

FYI, malam besok fit nak share dengan korang blog yang betul-betul annoying. nak reveal 'blog tu' yang betul-betul buat orang meluat sampai tumbuh ketuat. Dari situ korang boleh belajar nak buat blog yang cool sehingga ke paras beku... nak tau blog mana yang kena? tunggu..

Gudnite! and thanks for your recent support and comments. nanti fit blogwalking blog korang semua!


P/s: blog fitrihadi ni lambat loading lagi ke? kalau slow nak kurangkan lagi script dalam coding.. adoiii



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

10 BUZZ!!!:

Ieda Al-Habsyi said...

ahahha!! bro, nape malam sok? ala...akak xonline arrr mlm sok, citer arr malam ni, hehhehe!!

Aus said...

hahahahak..
bhye ni..
kalau dah buat nnt bgtaw..
takut aku telepas..
hahahak..

joegrimjow said...

oatut la tadi lambat je loading]ingat tenet poblem
bleh je bekki2

~ ReD ~ said...

alaa....cepat sikit eh.. nak tahu jugaks..kehkekeh

uiii..kalau gosip cmni, cepat jer nak tahu. kalau ceramah, siap buat2 tak tahu.hahaha

Kyuubi_85 said...

wah... ni berita yang bhya ni.. jgn kena kat aku.. huhu

tak la lambat sgt... if no problem wit my intrnet, mcm pos laju je load.... haha

tp aku pnh nampak ada org bgtau leh guna site yg provide css script compressor...entah btl ke pa yg ku tulis ni.. haha tp bunyi mcm tu la.. bleh laju skit, tp x pnh try lg..

F I T said...

@All
sabar k..siang kena jaga anak buah..so bz skit hehe

script compressor?bunyi macam script tu akan dimampatkan macam ketupat ketat haha..ok akan dikaji..thanks for the info :)

Aus said...

hhahaak..
yela2..
kitorang tggu..
hahaha .

Kancilbiru said...

wahhh tahniah la ko fit...menang digital camera..ish ish...mmg terbaek dari ladang la ko nih...hahhaaha

F I T said...

@Aus
dah keluarkan artikel tu..baca a hehe

@Kancilbiru
hehe cuba nasib je..apa pun bersyukur a sebab murah rezeki :) Alhamdulillah!

Kyuubi_85 said...

kaji, jgn x kaji.. :D

ada mcm2 cara nk bg cpt kan? :D

pasni aku pun nak kaji la..

Post a Comment