Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, February 8, 2010

Merah itu Ong!


Dari semalam fit bergelut dengan layout blog ni dan juga blog counter. Buat masa sekarang, layout dah siap edit. Cuma blog counter je still tak siap. dan Feedburner ada problem sikit. Kiranya entry ni untuk test RSS feed je la. Sorry.

Fit ada update blog sebelum ni pasal hard disk tak detect. Tapi kat exchange link korang tak update pun. Jadi fit nak tengok post ni update ke tak lepas fit repair RSS feed tu. Ini untuk testing je. Jangan marah a.

Lepas tu, layout blog ni bertukar merah sebab blog fit ni menyokong 1Malaysia. Jadi, nak memeriahkan Perayaan Tahun Baru Cina. Jadi fit letak background merah dan border line warna emas. Mana tau ada ong ke. Tapi untuk bulan ni je letak background merah tu. Lepas tu back to blue!

Dan pasal blog counter tu fit nak buang widgeo counter tu sebab dia buatkan page load tu slow dan juga ada pop-up window. Kang korang 'cemuih' lak nak baca blog fit. So buang je la. Nak letak counter yang simple je tapi nampak professional.

A'ah fit baru letak link feedburner tu kat Deck kanan ni. Kat button sebelah kiri screen tu pun ada. Jadi, siapa-siapa nak subscribe untuk update terbaru blog fit ni melalui email tu, dipersilakan.

Apa? Valentine? ermm tak berminat a sebab itu bukan hari yang baik untuk orang Islam. Kalau nak hargai seseorang, hargailah setiap hari, bukan sehari je. :)


P/s: Penat otak fikir masalah ni semua.. adoi



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

6 BUZZ!!!:

~ ReD ~ said...

yihaa!! i lurve ReD kaler maa!!! haha

F I T said...

@~ ReD ~ a'ah ramai yg suka red..tapi saya suka biru :)

-ROCKprincess- said...

I suke hijau...
haha...

F I T said...

@-ROCKprincess- eh hijau le pulak hehe :P

cik erin said...

yup yup, widgeo tu sgt annoying la incek.
tetiba pup muncul.

ahaa valentine takyah ngengada sambut.
sy appreciate semua org setiap hari. :)

F I T said...

@cik erin a'ah kengkadang widgeo tu lambat nak loading..kena tunggu dia habis upload baru benda lain bleh keluar.

ada kisah disebalik valentine ni yg saya tak berapa sokong sangat..bagus a awak appreciate orang setiap hari :)

Post a Comment