Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Sunday, February 28, 2010

My Desktop Wallpaper [Tagged]

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now



2) Tell us why you like the wallpaper
because I like graphic. This wallpaper is bloody awesome for me. hehe dan dah berbulan-bulan tak tukar wallpaper ni sebab smart siot... :P

3) Tag 10 people...

  1. kachang_dewa yang tak boleh dimakan
  2. Badboy yang sangat baik
  3. kyuubi_85 si dinosour depan PC
  4. erk888 pendita bola MU saja hehe
  5. bullet yang tak boleh digunakan untuk menembak
  6. hudakahuna kabhi kushi kabhi gham
  7. nurizzahfarhana specky girl
  8. fareeda yang suka menjerit
  9. ~ ReD ~ yang merah macam cili
  10. FarhanaDr yang masih belajar nak jadi doktor
I was tagged by: Sir Marcello yang stylo dan ☺[ai][sUmi]☺Chan yang bermata lentik hehe


P/s: detail tambahan tu gurau-gurau je k.. saja nak have fun time weekend gini. bila di tagged pun boleh tambah traffic gak sikit-sikit.. so jom tag-mengetag :D

bagi yang kena tagged tu, kalau dah buat tu abaikan je ok



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

27 BUZZ!!!:

nrlhdallddn said...

wah, kenapa aku ala hindustan gitu? sesuai ke?

nrlhdallddn said...

haaaa, jemput la bagi soalan, ape-apa je janji masuk akal, http://www.formspring.me/nrlhdallddn
copy and paste kat new tab, hahaha

AzuanBudakMemandai said...

smart gambar wallpaper ko huhuu

bellar0ssa said...

hehe,fit..baru je kene tag buat mende alah ni gak dari sorang blogger.=D

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

lor.. sumi pun tag kamu jugak.. huhu~ tadi pagi..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aii tak sokerrrrrrrrr menjerittttttttttttttttt !

tettttttttttt ! HAHAHAHAH !

kaChaNG_dEwa said...

yehaa..!!meh nengok wallpaper sapa lagi cun.hahaa..

deus X machina said...

2 orang tag aku perkara sama
aku dah wat tag ni
tapi tak ape...korang punya pasal....esok aku wat k???
erk888

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

best gak main tag2 ni..blh up trafik

FarhanaDr said...

Kuang kuang kuang.. Ubat kekecewaanku nih ek? Ahaks..

Sir Marcello said...

wallpaper ape tue ek? halo?

~ ReD ~ said...

hahaah..ReD merah cam cili:D yihaa.. selalu makan sambal, tu pasal la asik hot ajer...hahaha.ok2. nanti kite buat;)

e p i x ____ said...

ramai pulok yang buat tag ni yee

Kyuubi_85 said...

haha.. aku dah siap jwb tag ko ni.. :D

F I T said...

@nrlhdallddn
hehe sebab ada kahuna tu...macam hindustan a :P

@AzuanBudakMemandai
hehe sbab tu a dah berbulan tak tukar..grafik dia mantap a :)

@bellar0ssa
a'ah sekarang ni tengah panas tagged ni heheh

@☺[ai][sUmi]☺Chan
owh anggap lah fit dah jawab ek..japg saya letak ur link kt atas tu! :P

@miss lolly a.k.a luvfareda
yeeee laaaa tuuuu!!!! weeekkkkk...

@kaChaNG_dEwa
a'ah dah tengok. takpe wallpaper kita sama-sama cun hahaha

F I T said...

@nrlhdallddn
hehe sebab ada kahuna tu...macam hindustan a :P

@AzuanBudakMemandai
hehe sbab tu a dah berbulan tak tukar..grafik dia mantap a :)

@bellar0ssa
a'ah sekarang ni tengah panas tagged ni heheh

@☺[ai][sUmi]☺Chan
owh anggap lah fit dah jawab ek..japg saya letak ur link kt atas tu! :P

@miss lolly a.k.a luvfareda
yeeee laaaa tuuuu!!!! weeekkkkk...

@kaChaNG_dEwa
a'ah dah tengok. takpe wallpaper kita sama-sama cun hahaha

F I T said...

@e p i x____
a'ah sekarang ni tagged ni famous sebab senang je..kalau jawab soalan tu cam leceh je kan heh

@Kyuubi_85
haha ok dah tengok...tukar le cepat wallpaper tu heh

Hazzy Ishak said...

yay yay dah siap....

dpt tag ni dr kf...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahahahhaha!

mukasurat17 said...

cool giler kertasdinding kau. haha

deus X machina said...

aku dah buat ini tag!

F I T said...

@Hazzy Ishak
ye ke? nanti nak terjah tengok hehe :P

@miss lolly a.k.a luvfareda
:P~~~~0

@mukasurat17
haha memang cool sehingga ke paras beku.. smart a bagi aku!

@deus X machina
dah buat takpe je..abaikan :)

Anonymous said...

I don't even know how I ended up here, however I thought this publish was good. I don't recognize who you're but definitely you are going to a well-known blogger in case you are not already. Cheers!

My web blog cheap golf shoes singapore

Anonymous said...

I am regular visitor, how are you everybody? This piece of writing posted at this
site is genuinely pleasant.

my web-site Steak and Seafood

Anonymous said...

bookmarked!!, I love your web site!

Feel free to surf to my web site: golf accessories gps

Anonymous said...

Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard
against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
Any suggestions?

My webpage: Minecraft Gameplay

Anonymous said...

Can I just say what a comfort to discover a person that truly understands what they're talking about on the internet. You certainly realize how to bring an issue to light and make it important. More people have to read this and understand this side of your story. It's surprising you are not more popular since you most certainly possess the gift.


Feel free to visit my web page; Marvel Heroes Gameplay

Post a Comment