Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, February 1, 2010

Parcel From Mars II - KFC Feed Me Fast Contest

Petang ni, time tengah sedap tido lepas berpenat lelah menyiapkan advertorial LG BL40, ada call plak dari android mana ntah suruh datang ambik parcel. Once again kena gi ambik kat tepi jalan which is depan IKM Beseri sebab mamat tu tak tahu rumah fit.

Jadi dengan hati yang girang, terus keluar start Kuda Lagenda ZR fit dan berdesup macam lipas kudung nak gi ambik parcel from Mars tu. Dalam hati terbayangkan tiket flight dari MAS. hehe

Parcel from Mars abx Express

Bila dah ambik dan bawak balik rumah, rupa-rupanya dapat dokumen dari KFC. Oh ni mesti pasal Feed Me Fast Contest yang dalam poker facebook tuh. Dah seminggu contest ni habis. Lambat lak fit dapat sebab fit lambat hantar personal detail. Tapi takpe a. Janji dapat. Jangan burn sudah. Penat woo nak tunggu hint. Macam tunggu nak guna toilet yang penuh dan sesak. haha

KFC best serta menggemukkan! :)

A'ah jadi dapatlah dua ketul Zinger Tower Burger tu. Dia kasi surat yang ada sticker berkilau KFC tu untuk tebus dua ketul Zinger Tower Burger tu. Dah macam surat pengumuman sekolah je. Adoi ingatkan dapat cam voucher yang ala-ala cek tu. Apa-apa je la janji kertas 2 keping tu ada nilai :P


Ini bukan sebarang kertas, ini Zinger Tower Burger lah!

Maybe esok nak gi tebus. Boleh a share makan dengan mak dan abang. Tinggal kita tiga orang je kat rumah ni.

Apa-apa pun, Thanks kepada Encik KFC kerana bagi Zinger Tower Burger sebanyak dua ketul. haha kenyang tu walaupun makan seketul! Tebal bukan main lagi.


P/s: Alhamdulillah kebelakangan ni rezeki betul-betul murah a. Jazakallah Ya Rahman!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

4 BUZZ!!!:

deusXmachina® said...

ermmm
apa kata ko blanja aku bro
erk888

F I T said...

@deusXmachina® kalau nak, datang a perlis..anytime boleh je hehehe

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat makan free le.. bagi2 le kat sini sikit...

Siapa Nak Promo Blog???

Sedapnya Cendol….

Handphone Discount Sehingga 70%????

F I T said...

@Sharininfoz hehe bersyukur sbb ada rezeki lebih.. nak jugak ek? datang a Perlis. :)

Post a Comment