Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, February 2, 2010

Parcel From Mars III - GTO Blog Quiz

Tengah hari ni, baru je letak kepala atas sofa sambil layan Nokia Express Music cabuk yang melalak lagu inggeris, tiba-tiba ada posmen datang. Dapat sepucuk surat yang tertera nama fit. Nama dah betul. Alamat je lain skit. takpe bro janji sampai. hehe

Semalam dapat parcel dari KFC. Hari ni dapat lagi. Kali ini dari Bro Eyriqazz sebab fit dapat teka paling hampir tujuan bro Eyriqazz beli buku "Study Smarter, Not Harder". Siap kena terjah lagi. dan hadiahnya voucher KFC bernilai RM10. wahhh rezeki jangan ditolak. Thanks Bro Eyriqazz!


Thank you very much bro Eyriqazz!

Campur dengan kupon Zinger Tower Burger 2 ketul semalam, dah cukup untuk 3 orang kat rumah ni hehehe murah rezeki kitorang! insyaallah petang ni nak gi tebus. melantak KFC a kitorang malam ni. :D


P/s: Alhamdulillah ya-Rahman! Aku bersyukur atas segala nikmat yang diberi... :)

P/p/s: korang bosan ek dengan entry gini? nanti a..petang o malam kang fit publish advertorial LG BL40 tu kalau siap. tak pun share tips yang baru! heh Peace!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

11 BUZZ!!!:

luvly mya said...

aha..bestnye pat makan free..eheh..lame x kan kfc..=)

F I T said...

@luvly mya a'ah..hehe thanks for coming!

Hazzy Ishak said...

makan free memang best

F I T said...

@Hazzy Ishak a'ah betul tu

Kancilbiru said...

wahhh ko fit...rezeki melimpah limpah...aku pun tetiba lapar kfc...

F I T said...

@Kancilbiru :) gi a makan KFC

Kyuubi_85 said...

wah2... rezeki dtg bergolek tu... :D
kirimkan kat aku 1... kesian kat aku ni makan magie ja... hehe

deusXmachina® said...

alhamdulillah
rezeki

F I T said...

@Kyuubi_85 hehe boleh lah sikit2..adoi apsal makan maggi?

@deusXmachina® a'ah alhamdulillah :)

Sakira said...

Waaa - beshnya !
Blanje I ;p

F I T said...

@Sakira
dah guna dah pun..tapi kalau nak suruh belanja gak, kena datang perlis dulu hehehe

Post a Comment