Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Thursday, February 25, 2010

Scorpian Datang Rumah!

Ini bukan scorpion yang menyanyi tu. Tapi betul-betul kala jengking. perghh baru je kejadian ni berlaku. Sekarang dah dekat pukul 1 pagi.

Tadi masa sedap-sedap fit tengah blogwalking, tiba-tiba ada benda bergerak nak lalu ke pintu..perghh terkejut gak sebab takut lipan ke apa..kalau lipan laju woo dia gerak..kang tak sedar ada kat kaki kang naya kena sengat.


Tapi ini kala jengking..dia ni spesies lembap skit tapi bahaya gak kalau kena inject.. bila dah nampak tu makhluk tu pe lagi. Ambik le rotan nak bagi attack kat Sand King ni. Perghh terus sand king ni kena first blood haha siapa yang main DoTA tu faham a apa fit cakap ni.

Arwah ayah fit cakap benda yang berbisa ni memang kena bunuh untuk keselamatan semua orang. Disunatkan bunuh.

Eh cuba korang cek kat kaki korang. haha For sure korang tengah angkat kaki sekarang ni! Betul tak?



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

15 BUZZ!!!:

1D Boyz™ said...

haha... first blood!!

Markjue said...

hahahaha nice trick. I do hate those insects. Especially, scorpion. But i like its color very striking. hehe.. dont forget to checkout my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u

Aus said...

hahaha fit .
serius aku angkat kaki bile baca ayat kau tadi..
hahaha..

KaorU IchibaNa said...

bunuh je..XD

~ ReD ~ said...

kalau saya..lari sambil jerit.."woooiii!! ada kala jengking woii!!"

sebab takut nak bunuh sendiri, suh org lain la yg bunuhkan..tu pasal la jerit..kehkehkeh

eiy_Da said...

eee..seram...bukan setakat bende2 yg berbisa..kalo lipas leh bunuh ke tak yer?sebb saya geli gile2 ngan lipas..erk..*angkat kaki* heheh

F I T said...

@1D Boyz™
monster kill!!! haha

@Markjue
Ya it looks like a real black with shine..thanks for coming...se ya at your blog..

@Aus
a'ah kan hahaha

@KaorU IchibaNa
Ye mesti bunuh sebab tu serangga berbisa..lagipun membahayakan keselamatan family.. :)

@~ ReD ~
haha kalau prempuan memang lari.. :P

@eiy_Da
semua benda berbisa dan berbahaya boleh bunuh sebab ia membahaykan keselamatan manusia..lipas memang geli..tapi takut gak kot kena sengat memang naya..huh ngeri a..

Miss Nadiah Azizan said...

kamu pembunuh..
tgkap2..
hihikhik~

F I T said...

@Miss Nadiah Azizan
wekk pesal nak kena tangkap lak??sepatutnya scorpion tu a kena tangkap sebab dia bawak senjata merbahaya hahaha

zac zirwan said...

aku rs ko bley start design kostum..sbb ko bakal jd scorpian man selepas diketik oleh scorpion itu..hehe

Sir Marcello said...

fyi, if i'm not mistaken..this is Asian Forest Scorpion (Heterormetrus Spinifer)...

racun dia masih dalam level 1 but same powerful like a bee..

aku ada bela 4 ekor..hehehe...

mmg human being kalo takutkan sesuatu (aku pun akan react)..no wonder u kill dat lovely scorpion...

~ ReD ~ said...

gilak la...sir marcello kata..lovely scorpio...auuww...saya ni berhoroskopkan SCORPIOn..sweetla ye..??ahaks. ;p

F I T said...

@zac zirwan
gila nak kena ketik..kang putus nyawa ka putus urat ka naya..silap-silap jadi pesara blogger haha

@Sir Marcello
owh sorry bro, apa-apa serangga berbisa pun tetap seram woo..camna la bleh jadi lovely scorpion? sekarang trauma lagi dok angkat kaki kadang-kadang haha

@~ ReD ~
sweet? ye kot hehe apa-apa je la cik merah oi :)

Sir Marcello said...

hahaha aku pun kekadang terkejut gak..hurm macam mana leh jadi? pengaruh rakan sebaya kot..hehehe

SCHAKEYRA said...

baru blajar, bnda bisa disunatkan bunuh... thanx

Post a Comment