Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Saturday, February 27, 2010

Wah I won a digital camera from Mr Superman

Baru je habis tulis entry pasal blog yang annoying. Then check nuffnang tengok referral ada banyak yang datang dari blog Darkbatman. Jadi cek la apa yang buat traffic jadi macam empangan pecah malam ni. Rupa-rupanya...


Wah fit menang lagi. Hadiah pertama sebuah kamera digital. Oh pada siapa yang belum baca entry yang fit tulis untuk contest ni KLIK SINI.

Alhamdulillah. Murah lagi rezeki fit. Boleh bawak kamera ni pegi jalan-jalan ke Bandung nanti :)


P/s: Terima Kasih pada saudara Darkbatman dan sesiapa saja yang terlibat secara tak langsung dalam pembikinan contest ni. Thank you very much!

dan jangan lupa ikuti tips khas untuk freshie blogger supaya dapat buat blog yang berjaya dan disukai ramai. KLIK DI SINI!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

27 BUZZ!!!:

deus X machina said...

tahniah fit
ko jangan amek gambar bukan2 sudah
erk888

izzahfarhana said...

tahniah fitmnang lg!

F I T said...

@deus X machina
thanks..eh mana ada..aku budak baik a hehe

@izzahfarhana
thanks izzah hehe :)

FarhanaDr said...

Whoa.. Hebat2.. Heehee.. Congratz fit.. :)

Fina Fento said...

tahniah!

FatinSyahirah said...

tahniah dapat camera. sian kamera fon sebab kena kutuk, tapi sebab kutukan tu jgk dapat camera br. kikiki

bellar0ssa said...

tahniah.huhu..=D

~ ReD ~ said...

THANIAH! fit... menang lagi la dia.. rezeki murah betul...eeh..silap..murah rezeki betul..:D

Hajib said...

tahniah bro!!! kau memang terbaek!!!

F I T said...

@FarhanaDr
thanks kak hehe

@Fina Fento
thanks!

@FatinSyahirah
thanks hehehe kutuk camera fon tak berdosa kan :P

F I T said...

@bellar0ssa
thanks :D

@~ ReD ~
thanks hihi alhamdulillah :)

@Hajib
Thanks bro. takde la baik manapun..saya biasa2 je hehe

~ ReD ~ said...

hah! tengok! punya gembira kite ni fit menang, sampaikan eja TAHNIAH pun salah...hahahaha

F I T said...

@~ ReD ~
takpe.. faham je hehe

si hitam maness said...

tahniah...dulu nak join tp ramai sgt join plus kekangan masa nak komen banyak2...

=)

Rabia Sensei said...

Tahniah!

F I T said...

@si hitam maness
owh apsal tak join?rugi kalau tak join. Selain tambah trafik dapat gak hadiah kalau menang :)

@Rabia sensei
thanks :D

sniffa93_aznil4eva said...

congratz...
tumpang sronok..hehe

F I T said...

@sniffa93_aznil4eva
thanks :D

joegrimjow said...

wohhh
menang lagi?
apsal murah sangat rezeki ni?
huhu

tahniah2

F I T said...

@joegrimjow
ntah..saja cuba nasib..tak sangka lak bleh menang hehe thanks bro!

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

hang dapat kamera apa fit?
jom tukaq dengan aku, powershot a1000 is.ahaha

edaolala said...

tahniah fit ! :) DIGI untuk fit. hehe

F I T said...

@Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi
tak dapat lagi a bro..nak tukar? tukar bateri boleh a hehe

@edaolala
thanks cik eda :)

Independent Queen said...

Congratz dik... lepas ni jadi photoblog la eh? hehe..

F I T said...

@Independent Queen
thanks kak..err photoblog? tak expert lagi a..kang kena gelak je hehe :P

wawaa shah said...

ko ni mmg murah rezeki la fit~

F I T said...

@wawaa shah
err kalau ada rezeki lebih saya terima je..hehe thanks for coming :)

Post a Comment