Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, March 5, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

Apabila korang menjadi seorang blogger, apakah yang menjadi panduan korang? Siapakah guru atau sifu korang dalam menbentuk korang menjadi blogger yang berjaya?




Kalau korang takde jawapannya, di sini ada jawapannya. Jom ikuti perkembangan Project Alpha musim ke 2 ni. Ye sekarang Nuffnang tampil dengan Project Alpha Season 2!

Disebabkan sambutan yang menggalakkan dan kehadiran ramai blogger-blogger baru, maka terbuktilah bahawa Project Alpha ini sangat-sangat diperlukan pada masa sekarang supaya dapat menjadi panduan dan inspirasi kepada ramai freshie-freshie blogger di alam maya ni!

Dalam Project Alpha musim pertama, ada 7 top blogger yang di'terjah' antaranya;

dan yang paling sweet pasal Project Alpha season 1 ni adalah dapat tengok Jojo Struys pakai tudung. hehehe abangnara pun boleh tahan kena terjah sebab masing-masing ingatkan pemilik beautifulnara.com tu seorang wanita. Rupa-rupanya lelaki. Masing-masing terkena!

Dari Project Alpha musim pertama, banyak faedah dan ilmu yang korang boleh dapat situ. Jadi, apa kelebihannya Project Alpha ni?;
  • Belajar tips-tips dan cara top blogger menjadi blogger yang berjaya. Memang amat berguna untuk freshie-freshie blogger sebab banyak yang dapat dipelajari dari sini
  • Mencungkil kehidupan peribadi top blogger. mesti ramai nak tahu sebab di alam maya ni walaupun tanpa sempadan tapi still ada benda yang tersembunyi. hehe
  • temubual bersama blogger yang lebih santai dan happening. dapat gak jadi inspirasi untuk berblogging dan merehatkan minda.
  • dan macam-macam lagilah rahsia-rahsia dalam dunia blog yang dibongkarkan dalam Project Alpha ni..
yang penting korang kena ikut perkembangan Project Alpha ni. Rugi kalau tak follow! oh korang boleh add FaceBook Project Alpha ni jika belum! Klik je badge bawah ni!


Oh lagi satu sebab korang kena follow Project Alpha ni adalah kerana banyak hadiah-hadiah yang menarik untuk dimenangi! Stay tuned!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

9 BUZZ!!!:

Sakira said...

Ohh. Entry kamu menarik !
Gudluck in getting RM 20 :)

F I T said...

@Sakira
macam dah terlambat a. tapi takpe. ni suka-suka je..nak warm-up dulu before next week punya task hehehe

Sakira said...

Haa. I pon rasa macam terlambat. Sebab mesti dorang semua target the first day itself kan ?
Tapi takpe, try our luck jer.
Warm-up, warm-up . . . next week kita sama-sama terjah Nuff's project on first day of the week itself, aite ? Haha !

Sharinginfoz said...

cannot wait for season 2 kan.. mesti lagi gempak....

Ada Iklan Tapi Tak Click???

Perlu Ke Kereta Mahal

F I T said...

@Sakira
erm yup..jom terjah awal-awal nanti haha

@Sharinginfoz
ye semestinya lebih gempak hehe

Payad said...

go go FIT untuk project alpha ke 3.
motif mengampu?heeee.

F I T said...

@Payad
thanks haha ngampu ada makna ni :P

lizz said...

fit ni memang teror bab2 review mende2 camni. hebat!

F I T said...

@lizz
eh ye ke? biasa je ayat. hehe thanks for visiting! :)

Post a Comment