Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Tuesday, March 9, 2010

Cek Pertama Nuffnang Dah Sampai! Thanks Nuffnang Dan Encik Posmen!

Salam.

Pendek je entry kali ni. Entry ni just nak share dengan korang pasal cek nuffnang yang fit cerita dulu tu. Yup dah sampai tengah hari tadi selepas diserahkan oleh encik posmen bermoto EX5 merah (bila lah Pos Malaysia nak tukar pakai Lagenda ke hehe).




maka dengan berbesar lobang hidungnya, saya merasmikan cek nuffnang tersebut dengan disaksikan korang semua hehe. Maybe esok atau lusa akan di tunaikan dan nak guna untuk beli domain dan hosting. baru plan je :)


oh sebelum tidur jom layan lagu ni. Kebelakangan ni suka tengok video minah ni. Agaknya sebab gaya dia comel kot dalam video ni. lesung pipit dia yang agak tinggi tu dan mata yang agak garang dah buatkan muka dia nampak naughty skit tapi still gorgeous. hehe :P




Good night!



P/s: eh pendek ke entry ni? rasa cam panjang je. adoii takleh dengar a perkataan 'panjang' tu.. sebab keputusan contest 'Why I Like It Longer' dah keluar. Chinese je menang. huh!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

40 BUZZ!!!:

kenwooi said...

congrats =)

cikgu isza said...

wahhh seronoknyer.. tahniah juga =)
(muka ada SenyuMmm)

Sakira said...

Congrats !

Dan . . . saya suka lagu itu ! :)

Joshua said...

Wah! Getting a new domain. Tat's cool eh! BTW thanks for liking my blogpost :)

Ayu Firzara said...

congratz....
mine punye lambat lagiii la nak dapat cam awak haha. Eh ni new version ke? ni lah yg salu tengok kat hitz.tv

Hajib said...

waa.. tahniah.... :)

woaini_87 said...

taniah... =)

Mr PenyuBiru said...

wah! tahniah! tahniah!

err..kalu ade balance lagi lepas beli domain & hosting, hulur² lah kat sini skit yer.hik3..

sobrimusa said...

wah..memang bestlahh...aku punya lagi berape ringgit jer nak tebus neh...is2..

CeriteraWanitakini said...

beshnye.. bile la turn i erkk

Kyuubi_85 said...

fit, bertuah ko ah dh dpt cek mr nuff lg. :D nak belanja? hehe

dah lama aku x dpt jln2 g tpt ko ni.. sorry aa.. aku pun lma x update blog.. sibuk je, dah tu internet ni pun lembab mcm siput.. huhu

DaHLia said...

wahh bagusnya..nk beli domain...hehehe..teringin gak tp nk tunggu cukup follower 888 dulu kut... (follower bukan beli laa...huuh)

Nazatul shima said...

waaa..tahniah!:)

~ ReD ~ said...

alhamdulillah selamat jugak sampai cek nyer.. meh blanja akak meh..hahaha

faj said...

tahniah...

kaChaNG_dEwa said...

hohoho..kachang bila plak nak dapat.tapi takpe la..maseh setia ngan nuffnang.tunggu sambil dengar lagu lenka ni.best jugak..

Kancilbiru said...

wahhh rezeki tu.....

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

Adya A. said...

Alhamdulillah..rezeki..apapun...tahniah...

Pisyek said...

oh, tahniah~ bila pula giliran pisyek... hoho...

F I T said...

@kenwooi
thanks :)

@cikgu isza
hehe thanks

@Sakira
thanks..hehe lagu tu classic dan catchy a..best.. :)

@Joshua
yup soon hehe..heh ur post about LG BL40 is really creative lorr..and u r tall too..that's make u be the winner hehe :)

@Ayu Firzara
thanks..takpe berusaha a lagi..erm ntah..ada old version ke? tatau lak..celik-celik mata terus ada video ni hehe :)

F I T said...

@Hajib
heh thanks :)

@woaini_87
thanks babe! :)

@Mr PenyuBiru
thanks :) ada punya..nak beli domain je pasang kat blog ni..pas ni nak buat contest skit..tunggu!

@sobrimusa
hehe bleh punya..tunggu ujung bulan baru cashout..cepat skit dapat.. :)

@CeriteraWanitakini
heh berusaha a lagi tambahkan trafik :)

F I T said...

@Kyuubi_85
lagi? eh ini first time la.hehe nak belanja? lepas ni ada contest..tunggu la hehe

oh takpe..hidup lagi penting..blog ni sidekick hidup je hehe have a nice day kat sabah bah :)

@DaHLia
beli je la cepat-cepat..hehe

@Nazatul Shima
Thanks beb! :)

@~ ReD ~
a'ah alhamdulillah..thanks kat posmen..besar jasa dia tu hehe belanja? akak orang ke 3 mintak belanja hehe lepas ni ada contest..tunggu je la..

@faj
thanks faj :)

F I T said...

@kaChaNG_dEwa
berusaha lagi bro tambah trafik :) enjoy a dengar lagu tu..best2

@Kancilbiru
a'ah alhamdulillah :)

@Adya A.
amin..hehe thanks ya :)

@Pisyek
thanks :) dah tak lama a tu..kena tambah trafik banyak lagi :)

Syazleen Ismail said...

Betul Chinese je menang!
pilih kasih ke?hahaha

Tahniahhh dapat Cek! :)

-Aryan Hasnul- said...

congrat=)x tahan tgk banner..hahaha

Sharinginfoz said...

tahniah.. alamak saya belum cash out lagi... tengoklah hujung bulan ni nak aja tekan button tu

shakirah_kiyo said...

salam fitri.. Ko ajar daku pasal nuffnang nih... Aku x pandai la..

Meow said...

bilalah aku nak dapat cek dari nuffnang ni...dalam proses menunggu...

atreyu strange said...

sape menang lg cokelat? hahaha!

F I T said...

@Syazleen Ismail
erm ntah a..diorang creative gak..takleh kata apa-apa a :)

@-Aryan Hasnul-
thanks..hehe banner gurau-gurau je :D

@Sharinginfoz
kalau dah cukup cash out je masuk bank..dapat gak bonus ke hehe

@shakirah_kiyo
wslm..ok ok

F I T said...

@Meow
bila cashout..cek ni saya cash out akhir bulan 1..lama gak nunggu hehe

@atreyu strange
chinese semuanya..tau melalui email ja..nuffnang tak umum kat blog diorang lagi kot..

Hazzy Ishak said...

jelesnye...

lizz said...

selamat buy domain n hosting baru!! hehehehe

Kyuubi_85 said...

ooo... haha, sorry fit, aku x ingt.. aku ingat entry ko hari tu.. tapi kan bagus if ada lg.. hehe

F I T said...

@Hazzy Ishak
skit je tu..awak pun boleh dapat janji kena berusaha

@lizz
hehehe beli domain je kot..sayang nak buang blogger ni.. :)

@Kyuubi_85
hehe moga rezeki murah lagi lepas ni :)

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...
This comment has been removed by the author.
Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

bila la aku nak join nuffnang ni.
cayalah fit dah nak beli domain dan hosting.aku sokong

F I T said...

@Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi
join je..tapi kena bersabar dan berusaha a..baru ada hasil.. hehe insyaallah minggu depan akan berpindah ke fitrihadi.com :)

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

cun lah fit.hang sewa hosting dr mana?guna wp self hosting ka.cun2

F I T said...

@Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi
yup WP self hosting la..aku sewa kat serverfreak.com.. domain rm40 + hosting rm60..mahal takpe janji service terbaik :)

buat masa sekarang serverfreak tengah transfer fitrihadi.com tu dari sedoparking.com.. cuba taip fitrihadi.com tu..haha kena tunggu seminggu..adoiii

Post a Comment