Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, March 17, 2010

Hi bloggies!

Tak perlu komen pasal gambar ni :D


Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Just nak tanya. Korang takde apa-apa pesanan untuk fit ke? Kalau ada sila tinggalkan di komen. Maybe akan ada terjahan 320km/j. Thanks bloggies!

Have a nice blogging!



P/s: Ni entry paling pendek dalam blog ni.

P/shyguy: Orang lain buat entry paling pendek, dia pun teringin jugak :P



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

8 BUZZ!!!:

kenwooi said...

wah the picture.. lol.. =P

IyouweBlog.com said...

btul last post ke ?

deus X machina said...

pesanan aku
sekitar 8.38 pagi esok
lawatlah blog aku
sekian

MyaFiza said...

fuhh..scary giler gambar tu. trauma sesaat. hehe..
nak pegi mane ni? singgah blog k..hehe..=)

ParkAir said...

pesanan aku, basuh kaki sebelum tido.
kalu tak budak gigi merah datang geget!!

bellar0ssa said...

uih nak komen gak..adeh nape ko letak gambar seram tu.geli tengok.

F I T said...

@kenwooi
hehe nice picture,right?

@IyouweBlog.com
maybe last two.. :)

@deus X machina
dah lawat.. ada bra a hahaha

@MyaFiza
nak bercuti jap kot..mood swing haha

@ParkAir
ye ye..dah basuh..kang tak basuh mampus budak tu gigit haha :P

@bellar0ssa
saja nak have fun..hehe

Wan Perlis said...

pesanan
bila nak belanja aku?ahaha

Post a Comment