Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, March 3, 2010

House M.D Back On AXN Asia! + freebie!

House M.D. (Medical Department ke Mental Disorder? hehe) kembali lagi untuk musim terbaru iaitu musim ke-6 di channel AXN Asia. Ni salah satu rancangan kegemaran fit sebab Dr. House ni genius dalam kelakar. Apa je dia buat, dia cakap, semuanya ada point yang kelakar tapi apa-apa pun setiap kes sakit semua dia boleh selesaikan.



Dan yang briliantnya, doktor-doktor dalam rancangan ni berkebolehan berbual dua topik (macam hal pesakit dan hal peribadi diorang) dalam satu perbualan. Kadang-kadang kena high alert untuk faham sebab bukan diorang cakap pasal pesakit je dalam satu perbualan diorang.

Oh dalam musim ke 6 ni, Dr. House memulakan program pemulihan di Mayfield Psychiatric Hospital untuk membuang ketagihan vicodin dari dirinya di samping mengawal halusinasinya seperti yang korang tengok pada musim lepas! Mesti kelakar gila sebab bercampur dengan pesakit yang sakit jiwa :P

Itu je yang boleh fit cerita sebab ini pun baca sinopsis je. Selebihnya korang tengoklah cerita House M.D. ni pada tarikh berikut bermula;

  • March 18, 2010 (Setiap Hari Khamis)
  • 10.00pm
  • Channel AXN (Astro 701)

Nak freebie? Jawab dua soalan ni;

1. Apakah nama PENUH watak yang dilakonkan oleh Hugh Larie dalam cita House ni?
=Dr. ...

2. Apakah nama PENUH watak boss kepada watak Hugh Larie dalam cita House ni?
=Dr. ...


Jawapan paling tepat dan cepat akan dapat 1 set tattoo waterproof plaster (10 plaster). Hanya seorang pemenang sahaja! Keputusan diumumkan pukul 11.59pm malam ni! (March 3, 2010)



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

11 BUZZ!!!:

mRs '9rS said...

me like HOUSE

deus X machina said...

lawak aku tengok pic ko edit tu fit
erk888

F I T said...

@mRs '9rS
oh ye ke? tengok a nnti!

@deus X machina
haha aku pun lawak gak tengok :P

IyouweBlog.com said...

1)Dr. Gregory House
2)tak tau hahahahaha

nanged u. nang to find out why i luv to eat SHIT!

Eyriqazz said...

dulu layan juga house..skang cam kurang bestje...

F I T said...

@IyouweBlog.com
ok dah betul number satu tu..u win! num 2 tu jawapan dia Dr Lisa Cuddy heh

@Eyriqazz
eh makin hari makin best a :)

~(*v*)~ily~(^v^)~ said...

whoa besh nie..cant wait!

F I T said...

@~(*v*)~ily~(^v^)~
ya me too..hihi :)

Din said...

aku suke cite ni!!!! ^^

F I T said...

@Din
heh ada musim baru minggu depan..tengok a :)

ibnmasir said...

House mmg terbaek!!! kegilaan yg meneyelamatkan org...

Post a Comment