Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Wednesday, March 3, 2010

Jom Menang RM10,000 dari AmBank Dengan Bermain Permainan Kehidupan Yang Mudah!

Klik gambar di atas untuk ke melangkah ke arah kemenangan! Cewah ayat :P

Korang expert dalam permainan The Sims? Cafe world? Farmville? Atau Dinner Dash? Kalau korang betul-betul expert, inilah masanya korang guna ke'expert'an korang tu untuk dapatkan ganjaran yang betul-betul lumayan!

Apa korang perlu buat hanyalah bermain satu permainan kehidupan dimana korang perlu menjawab seberapa banyak soalan yang korang sempat dalam 5 minit. Ada 3 pusingan soalan dan 2 pusingan bonus (kalau tak silap).

Klik gambar di atas untuk memenangi hadiah lumayan dari AmBank!

Kumpul seberapa banyak mata yang tertinggi dan menangi hadiah mingguan! Hadiah utama adalah RM10,000! Perghhhh apa lagi? jom ke web AmAssurance Game untuk memenangi pelbagai hadiah lumayan!




P/s: fit dapat kumpul mata sebanyak 21503. Korang? Jom kita menang sama-sama! Err asyik chinese je menang. Sebab tu fit ajak korang gak!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

18 BUZZ!!!:

a1zudd1n said...

bende alah ni game rupanya..baru aku tau..huh

Wawan3y. said...

nk kena register apa2 dulu x?

F I T said...

@a1zudd1n
ye la..ingat apa? iklan je ke? hehe

@Wawan3y.
yup kena register dulu

Kyuubi_85 said...

aku x reti main semua tu... huhu

kesian kan?

Aus MeLankoLik said...

alamak , aku x minat main game la..
hahaha .

kaChaNG_dEwa said...

perghh..!!10riban tu.kalu dapat leh gak aku bayar PTPTN bagi abis.ahakzz..

onniey84 said...

kalau aku pndai main.....
makcik kayo ...kikikik

Fina Fento said...

nak join nak join \:D/

F I T said...

@Kyuubi_85
Tak susah lah..soalan pasal kewangan je.macam nak suruh menabung..contohnya dia tanya "tiket wayang berharga RM10. Korang nak gi tak?" haha kalau tak gi makin bertambah duit tabung..kalau gi pokai le jadi nya.try a dulu

@Aus MeLankoLik
eh ini takde lebih kepada jawab soalan..cuba a dulu mana tau dapat hadiah :)

@kaChaNG_dEwa
tu a pasal..erm baru hari ni je saya start bayar PTPTN..hehehe

@onniey84
cuba a dulu..tak rugi punya.. :D

@Fina Fento
ye join a..mana tau ada 'ong' bleh menang hehe

eiy_Da said...

xreti jugak men benda cam ni..heheh ;p

F I T said...

@eiy_Da
adoii dah cuba ke? fit main takde susah pun..cuba a dulu :)

Hazzy Ishak said...

kenapa la aku tak reti main benda macam ni..

kaChaNG_dEwa said...

huaaaa..asyik langgar keta orang jek.abiz 200 kna tolak stiap kali langgar keta orang.hampeh tol..bila nk kayo kalu camni.hahaa..

F I T said...

@Hazzy Ishak
adoii susah ke?

@kaChaNG_dEwa
eh bro..bukan main keta je..jawab soalan tu..klik je kat icon ada lambang duit atau '!' tu..jawab banyak baru dapat banyak mata

lizz said...

hehehe. dah join tp baru dapat 26k something. ahaks!

F I T said...

@lizz
perghhh kalah ni..tak leh jadi..nak cuba lagi hahaha saya nak dapat 21k tu pun terhegeh-hegeh cuba beberapa kali :P

maCy said...

humm ..pikir2 jap..huhu

F I T said...

@maCy
eh nak fikir pe lagi? join je la hehe

Post a Comment