Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, March 8, 2010

Oh Lady Gaga Bukan She-Male Rupanya! Siap Ada Bukti Lagi!

Salam Tengah Malam! Baru semalam fit ada baca artikel dari cik sakiralicious pasal Lady Gaga ni. Dulu pun tersebar khabar angin mengatakan Lady Gaga ni She-Male. maknanya dia ada dua jantina la.



Khabar angin ni tersebar selepas Lady Gaga ni terkantoi masa menyanyi kat konsert ni. Dah la pakai gaun yang pendek. Adoi Korang usya a betul-betul!



Tapi selepas fit selidik lagi artikel-artikel dari web hiburan antarabangsa rupa-rupanya khabar angin yang mengatakan Lady Gaga ni she-male adalah 'ridiculous' belaka. Ini memang di akui Lady Gaga sendiri. Dan dia pun ada buat performance yang menunjukkan dia bukan she-male.

Err maknanya korang tengok sendiri la kat link gambar ni..nak letak gambar tu cam tak sesuai je untuk blog yang sopan dan shy ni hehehe



Lastly, bawah ni lak gambar Lady Gaga sebelum jadi artis. Jauh benau bezanya. Korang percaya gambar bawah ni gambar Lady Gaga?




[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

29 BUZZ!!!:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

srius ke tu lady gaga?? jauh beno mukenye??

FarhanaDr said...

Lady gaga ni rupa dan suare sering berubah-ubah.. Ahaks.. Tapi memang best lagu2 dia.. Hehe..

Fit.. Tahniah untuk editing gambar.. Best.. Hehehe.. ;p

Pisyek said...

mmg lain gile muke gaga nih.. hoho...

Sakira said...

Haa . . . Tu larh. Jgn pandai-pandai cakap orang ;)

Btw, mmg lain gila ohh muka dia dulu and skang.
But then again, biasa arr : artis. Mmg akan ada changes yang drastic. Haha !

Aus MeLankoLik said...

arghh..tidak..
aku terpakse lupekan gaga..
hahaha..

Cik Pza Baek said...

aah laa.dea bkn she-male...
tp an lg bdo ak dnga org kp dea gay......tp da bedah jd pompuan-pondan la 2,,,
enta ak pom x taw

~Layla Yuki~ said...

i luv lady gaga
name pon da mmg lady
die kompem pempuan laa wei..
hehe

kaChaNG_dEwa said...

waaaaa....buah ati jantong pisang aku ni.sapa brani cakap dia she-male?bia aku geget tlinga dorang.miahahaa..

~ ReD ~ said...

x kenal n x cam pun rupa lady gaga
kalau dia lalu sebelah, kot terlanggar ke kan, aku tetap marah. hahaha

. said...

macam macam
cian lady gaga

din said...

erk aku xleh tgk gmbr tu..hihi..

farenova said...

lainnnye muka lady gaga ...

eiy_Da said...

Lady Gaga male eyh...bukan Female..patot arr badan..xcam pompuan..xder bukit2 hoho..
n pic bwh tu mybe kowt die..entah..hahha

Atan Athen said...

lady gaga is a true women!!!!
oh my lady gaga
i knew dat

F I T said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan
kalau ikut artikel yang saya baca tu memang tu lady gaga..hehe besa la sebelum jadi artis.. :)

@FarhanaDr
betul tu..lagu dia memang gempak a..

thanks hehe edit suka-suka je :P

@Pisyek
memang lain..mungkin sebab sekarang dia pakai rambut palsu kot

@Sakira
hehe terjah untuk satu kepastian

erm betul tu..nak jadi artis kena la vogue dan gempak :P

@Aus MeLankoLik
eh apsal nak lupakan lak..dia still wanita a..lagu pun gempak..rugi tak support dia hehe

F I T said...

@Cik Pza Baek
haha tu tipu je tu..dia sendiri yang mengaku dia betul-betul prempuan..takkan la nak tipu sebab dia ada BF..

@~Layla Yuki~
tu la pasal..tapi sebab kantoi kat konsert tu ramai yang buat khabar angin kata dia she-male..

@kaChaNG_dEwa
perghh buah hati jantung ke? hehe

@~ ReD ~
ni mesti kes tak dengar lagu inggeris ni hehe

@.
eh nickname guna titik je? hehe

F I T said...

@din
hehe takpe..tiada paksaan untuk tengok :P

@farenova
tu a pasal..muka dolu-dolu nampak chubby skit hehe

@eiy_Da
tak a..dia truly female..orang je yang kata dia she-male..pandai-pandai je orang buat cita pasal Lady Gaga ni..

@Atan Athen
heheh definitely. her song is fantastic! :D

deus X machina said...

aku ada konsert lady gaga kat video tu
live at glastonbury
lantak la if die she male pun
live performance die memang terbaikkk

Anonymous said...

mke dia cam melayu mix. haha~

uNIqIKA said...

mcm tembam plak muka yg last tu. diet kot....
dh nama pon lady, kita lady la tu kot...=p

F I T said...

@deus X machina
oh rajin download. hehe betul tu..lagu dia, music video dia, performance dia semua gempak2..memang best a :D

@Anonymous
haha ye ke?

@uNIqIKA
a'ah muka dolu2 memang chubby skit a..hehe ye lady gaga is a real lady :)

asphaq said...

ada gambar dia time kecik2...
nanti kalu aku ada masa aku wat enrty pasal benda ni okeh fit?
haha

DJF CloSet said...

comel lg muka dulu kot...

salam ziarah :)

F I T said...

@asphaq
oh ye ke?publish je la..leh terjah nak tengok hehe :)

@DJF CloSet
muka dulu tembam a..hehe

thanks for visiting :D

wawa chan said...

ohh i lav lady gaga...

F I T said...

@wawa chan
hehe thanks for visiting..

wanshah said...

lain beno rupenye sebelum jadi artis..

http://wanshah87.blogspot.com

F I T said...

@wanshah
a'ah dulu-dulu tembam skit..hehehe

Lady Gaga Tickets said...

Has anyone purchased Lady Gaga Tickets from the website http://lady-gaga-tickets.doitbigtickets.com/

Post a Comment