Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Sunday, March 21, 2010

Sudah berpindah ke FITRIHADI.COM. Jom!



Selamat malam.

Maaf sebab sunyi je blog ni kebelakangan ni. Sebenarnya I'm working on my new blog. Sekarang dah siap. See you there!

FITRIHADI.COM



Babai! Agak-agak kalau Lisa Surihani kahwin dengan fit mesti dapat baby-girl yang cute gila cam gini. Haha!


P/s: oh sapa yang bertuah nak topap free sila KE SINI!


- Shy Guy -



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

5 BUZZ!!!:

Wan Perlis said...

tahniah org Perlis

EDDY DY said...

Congratulation....hope this blog will be better than before...I like your blog...so educational...Thanks.

F I T said...

@Wan Perlis
thanks :)

@EDDY DY
thanks..yupp hope so..terharu lak..ingatkan blog lama ni takde pe sangat :)

Sharinginfoz said...

wow dah ada blog baru ya...

E-mail Akan Pupus????

Sedap Ke Makan McD????

Stargone said...

wah, dah pakai dot kom sekarang ni ye. best la blog baru tu pakai wordpress. :)

Post a Comment