Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Friday, March 12, 2010

Take Note Bahawa Web Nuffnang Boleh Dimasukkan Dalam Blog List Korang.

Hi.

Just short note. Siapa-siapa yang belum letak link Nuffnang dalam blog list masing-masing, boleh berbuat demikian jika korang nak letak. Actually Nuffnang ni guna platform wordpress. Jadi boleh je korang nak letak link Nuffnang tu kat blog list korang.



Kalau nak add, just letak link Nuffnang; http://www.nuffnang.com.my dah siap! Ini just reminder untuk siapa-siapa yang belum tahu. Yang dah tahu tu abaikan je ok. Lepas ni kot la ada update terbaru dari Nuffnang, cepat sikit korang tahu dari blog list korang. ok tu je.

Chill! :)


P/s: Alamak. Nak angkat kain hujan lah. Jemuran dah turun!



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

18 BUZZ!!!:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sumi slah sorg yg baru tauuu.. huhu~

JAI said...

Betul tuhh..banyak kelebihan tuhh..cepat2 updated blogger terhebat

Kyuubi_85 said...

ooo mcm tu ke fit.. baru tau.. haha

err, fit ko nak angkat kain ke kain hujan? dan apa yg turun, hujan ke jemuran yg turun? hahahaha

FarhanaDr said...

Hahahaha. Teringat pendekar mustar dan 3 bujang lapuk.. Hik hik.. ;p

Wanita Itu said...

tak nak ar letak..majuk ngn nuffnang huhu.

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

Hihih! Ini suda bgOs =X

F I T said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan
oh takpe a..leh gitau orang lain gak hehe

@JAI
hehe ye update cepat-cepat :)

@Kyuubi_85
nuffnang ni sejak mula dia guna wordpress hehe

err angkat kain hujan lah..jemuran dah turun hahaha

@FarhanaDr
hehehe jangan marah a

@Wanita Itu
adoii chill la beb..tunggu a..ada la nanti rezeki tu :)

@MiSyA GaDiS TeRbiLanG
memang bagos :P

DaHLia said...

oh ye ke?? baru tau..hehehe....

kenwooi said...

cool =)

F I T said...

@DaHLia
a'ah takpe..boleh gitau blogger lain

@kenwooi
ya cool hehe :)

Sakira said...

Saya taw dorang guna WP cause ada sekali system dorang down so ada message WordPress is currently ntah apa ntah. Haha !

Tapi tak tau lak boleh add to bloglist. Hehe :)

F I T said...

@Sakira
web yang guna platform blog, boleh je nak add dalam blog list hehe

Video - Mahkluk Paling Seksi VS Makhluk Paling Seksa!

Aus MeLankoLik said...

hohoho , baru aku taw..
hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngee.

baru tau gak. teeheeeeee

Ask Me Blog said...

nak buat duit sampingan pon boleh nihs...

xgitu kawanku???

F I T said...

@Aus MelankoLik
heh tau takpe :P

@miss lolly a.k.a luvfareda
heh takpe slow-slow blaja

@Ask Me Blog
boleh je :D

deus X machina said...

dh letak pun...erk888

F I T said...

@deus X machina
oh bagus2 hehe

Post a Comment