Iklan Khidmat Komuniti Malaysia Fitrihadi!


_
*Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM

Monday, March 1, 2010

Thanks Cik Sakiralicious! Pasal shopping pun boleh menang contest lagi :)

Dalam minggu lepas adalah fit blogwalking kat blog sorang girl ni. Umur dia baru 20 je..hehe muda lagi rupanya..ingatkan dah umur 25 ke :P

Blog dia kemas sangat. sebab layout putih. tapi tetap ada gurlish side dalam blog dia iaitu dia guna tulisan warna pink untuk link dan kaler hitam untuk tulisan. cun a tu. banner pun walaupun ringkas tapi tetap boleh buat orang ingat yang itu adalah blog Sakiralicious.

Owh fiit bukan nak membebel pasal layout blog cik sakiralicious ni. haha mentang-mentang lah baru-baru ni entry fit tentang blog annoying tu dah famous dua tiga hari ni. Ada lah lebih dari 500 yang view. thanks guys!

Korang tak perlu ngorat dia sebab gambar ini bukan gambar cik sakiralicious hehe

Berbalik pasal cik sakiralicious ni. Ada satu entry tu dia gi shopping handbag. Fit ni biasalah kalau girl shopping ni kena sakat skit. kang kaum hawa makin boros lak kalau tak ditegur hehe selain nak menegur tu ada lah cik sakiralicious ni suruh teka harga handbag yang ada diskaun 70% tu.

Jadi orang kata, sambil menyelam minum sirap. Fit pun tekalah harganya sambil-sambil menegur habit yang menjadi lumrah orang perempuan ni iaitu shopping!

Dengan penuh keperliannya fit komen gini!

"hi pantang ada jualan murah je laju gi..hehe rasanya handbag tu RM29.90..ye kot.. :P"

haha jangan marah ek cik sakiralicious! tapi apa-apa pun tekaan fit tu berjaya gak menggondol tempat kedua. Harga handbag tu RM30. Sekupang je bezanya. tapi sebab fit orang pertama yang komen so ada priority lah untuk dipilih jadi pemenang kedua sebab ramai yang teka harga RM29.90.

ok tu je. owh lupa nak gitau. hadiahnya fit dapat banner yang dicipta sendiri oleh cik sakiralicious dan banner tu letak dalam blog dia selama sebulan. Banner dia reka tu smart gak. Tambah-tambah perkataan fit tu betul-betul macam grafiti. sesuai dengan obsession fit yang suka graphic ni. korang tengok le sendri banner tu kat blog cik sakiralicious tu. memang smart a! caya la beb!

tu je kot nak gitau. Thanks a lot ye cik sakiralicious!


P/s: Alhamdulillah lagi, lagi dan lagi! :)
.



[ Please drop your BUZZ because the silence is killing me softly. ]

17 BUZZ!!!:

Sakira said...

OMG. You ni . . . Speechless kejap.

Anyways, thank you for joining. Again. Hehe :)
And thanq for this entry. Mmg wat I terharu.

Insyaallah kalau I wat cash-out Nuff, I'll give better prizes with better contests ;)

F I T said...

@Sakira
hehe jangan marah a..gurau-gurau je :P saja je ni nak bagi penghargaan skit..nanti ada kalau contest baru gitau a..nak memeriahkan suasana gak :)

FarhanaDr said...

Fit punyer rezeki sntiasa mncurah2.. Heehee.. Congratz2.. Amboi.. Hebat teka2 harga.. Slalu shopping ek.. Hehehe..

F I T said...

@FarhanaDr
alhamdulillah.. hehe thanks! takde lah selalu shoping..dah jarang a sebab nak simpan duit before sambung belajar nanti :)

Ayu Firzara said...

Hihihi funny lak fit nih suka ye main teka2 harga....leh la wat contest cenggitu...teka harga barang hello kitty boleh? khikhi.

bellar0ssa said...

HEHE.teka yang mengena fit.nice one.btw congrats=P

deus X machina said...

rajin ko masuk contest ek fit...aku tak penah pun try...erk888

Hazzy Ishak said...

rajin
pastu siap menang lagi...
hai-o

F I T said...

@Ayu Firzara
contest insyaallah nanti..cuma tengah fikir hadiah pe nak kasi :P teka harga hello kitty? adoii :P

@bellar0ssa
nasib je tu hehe thanks

@deus X machina
ini suka-suka je..haha lain kali ada contest try a..mana tau tuah ada di kaki ke..:P

@Hazzy Ishak
hehe nasib je ni :D

myfuzzyworld said...

Salam Fit n semua pembaca blog Fit,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

AzuanBudakMemandai said...

Dah tengok..trafik percuma tue huhuu

~ ReD ~ said...

dia ni kan.. suka tau kasik i jeles. memanjang ajer menang contest. jeles i noks! ;p

Eyriqazz said...

congratz fits..blela blanje tiket kapal terbang..hik3

F I T said...

@AzuanBudakMemandai
hehe nasib je tu :)

@~ ReD ~
jangan risau. Lepas ni saya jarang dah join contest. hehe :D

F I T said...

@Eyriqazz
thanks.. wah duit pun cukup makan je.patutnya bro a blanja saya sebab bro dah keja hehe :P

Kyuubi_85 said...

fre je dpt traffic kan.. :D

mcm ko ni biasa je shopping2 ni..

F I T said...

@Kyuubi_85
haha manada selalu shopping pun. itu nasib je kena hehe :P

Post a Comment