_
*Rasa nak tepuk dahi je bila baca balik blog ni. Adeh..*
Dengan ini di umumkan blog ni dah ditamatkan perkhidmatannya! Jom ke blog baru. Lebih tips, lebih cerita lebih kelakar!
FITRIHADI.COM
-admin

Friday, April 23, 2010

(Gambar) Adam AF Bersama Blogger Bertuah Sedang Makan Di McDonald's


blogger tersebut adalah pemilik fitrihadi.com. hehehe takde..entry ni sebenarnya nak ajak korang ke blog baru fit di fitrihadi.com!

ramai yang mengadu tak dapat update blog fit samada blog baru atau lama..ok fit mengaku salah sebab copy paste follower blog ni ke blog baru..akibatnya follower blog lama tak dapat update blog langsung.

Jadi, fit mintak maaf banyak-banyak dan harap korang dapat ke blog fitrihadi.com dan boleh follow lain untuk dapatkan update terbaru blog fit! sedih bila blog baru kurang sambutan..maybe sebab masalah ni.. maaf sangat2...

terima kasih pada yang sudi baca blog picisan saya. jumpa sana!

fitrihadi.com

Jemput terjah :)